Ringettekoulu

Aloita maailman paras harrastus!

Ringettekoulussa opetellaan luistelemaan, tutustutaan uusiin kavereihin, opitaan toimimaan ryhmässä ja päästään käsiksi ringeten, nopeita ratkaisuja ja saumatonta joukkuepeliä vaativan jääpelin, saloihin.

Ringettekoulussa opitaan luistelua ja ringeten perustaitoja. Leikinomaiset harjoitukset laittavat mielikuvituksen liikkeelle, houkuttelevat lasta liikkumaan ja oppimaan uusia taitoja. Luistelun opettelu edistää monipuolisesti liikunnallisuutta ja kehittää mm. tasapainoa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja ketteryyttä. Ringettekoulussa opetellaan myös toimimaan osana ryhmää ja ottamaan toiset huomioon.

Rinkulaa opetellaan joka sunnuntai

Ringettekoulu kokoontuu joka sunnuntai Kupittaan Marli Areenalla klo 11.30-12.30. Paikalla on hyvä olla noin 15 minuuttia ennen jään alkua, jotta ehtii pukea varusteet rauhassa päälle.

Mukaan voi tulla ennakkoon ilmoittautumatta. Mahdolliset muutokset kannattaa tarkistaa Etusivulta.

Luistimet ja kypärä riittävät alkuun

Alkuun pääsee, kun mukaan ottaa luistimet, kypärän ja hanskat. Myös omalla nimellä ja raikkaalla vedellä varustettu juomapullo on hyvä olla mukana.

Äiti, iskä ja sisarukset voivat seurailla kentän tapahtumia vaihtoaitioista tai, jos luistin kulkee, ottaa omat luistimet mukaan ja potkaista itsekin vauhtiin jäällä.

Kaksi kertaa voi kokeilla ilmaiseksi

Kaksi ensimmäistä kokeilukertaa ovat maksuttomia. Ringettekoulun hinta koko kaudelta on 80 euroa (sis. harjoituspaidan, mailan ja vakuutuksen). Turun seudun Osuuspankin omistaja-asiakkaille ja Hippo-klubilaisille on voimassa etuhinta, 60 euroa. Edun saa esittämällä ilmoittautuessaan asiakasomistajatunnuksella varustetun OP:n kortin tai Hippo-klubikortin. Osallistumisen voi maksaa Ringettekoulun tilille seuraavin tiedoin:

Saaja: Turun Ringette ry, tilinumero: FI91 5716 9020 007279, viite: tytön nimi

Lisätietoja: Janni Simola, p. 040 7099 639 tai ringettekoulu@turunringette.fi