Ringettekoulu

Aloita maailman paras harrastus!

Ringettekoulu on hauska tapa oppia luistelemaan, tutustua uusiin kavereihin ja päästä mukaan tyttöjen oman, nopean ja älykkäitä ratkaisuja vaativan jääpelin saloihin. Kauden 2017-2018 Ringettekoulu käynnistyy 27.8.2017.

Ringettekoulussa opitaan luistelua ja ringeten perustaitoja. Leikinomaiset harjoitukset laittavat mielikuvituksen liikkeelle, houkuttelevat lasta liikkumaan ja oppimaan uusia taitoja. Luistelun opettelu edistää monipuolisesti liikunnallisuutta ja kehittää mm. tasapainoa, liikkuvuutta ja ketteryyttä. Ringettekoulussa opetellaan myös toimimaan osana ryhmää ja ottamaan toiset huomioon.

Rinkulaa opetellaan joka sunnuntai

Ringettekoulu kokoontuu joka sunnuntai Kupittaan Marli Areenalla klo 13:30-14:30. Paikalla on hyvä olla noin 15 minuuttia ennen jään alkua, jotta ehtii pukea varusteet rauhassa päälle.

Mukaan voi tulla ennakkoon ilmoittautumatta. Mahdolliset muutokset kannattaa tarkistaa etusivun Rengas liikkeellä -kalenterista .

Luistimet ja kypärä riittävät alkuun

Alkuun pääsee, kun mukaan ottaa luistimet, kypärän ja hansikkaat. Myös omalla nimellä ja raikkaalla vedellä varustettu juomapullo on hyvä olla mukana. Hallilla on mahdollisuus laintata tai ostaa varusteita.

Äiti ja iskä voivat seurailla kentän tapahtumia vaihtoaitioista tai, jos luistin kulkee, ottaa omat luistimet mukaan ja potkaista itsekin vauhtiin jäällä.

Kaksi kertaa voi kokeilla ilmaiseksi

Kaksi ensimmäistä kokeilukertaa ovat maksuttomia. Ringettekoulun hinta koko kaudelta on 80 euroa (sis. harjoituspaidan, mailan, vakuutuksen ja Ringettelehden). Turun seudun Osuuspankin omistaja-asiakkaille ja Hippo-klubilaisille on voimassa etuhinta, 60 euroa. Edun saa esittämällä ilmoittautuessaan asiakasomistajatunnuksella varustetun OP:n kortin tai Hippo-klubikortin.

Lisätietoja: Janni Simola, p. 040 7099 639 tai ringettekoulu@turunringette.fi

Ringettekoulu Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton sivuilla

PDF-tiedostoRingettekouluinfo vanhemmille.pdf (395 kB)
Tärkeää tietoa ringetteharrastuksesta Turussa