Aloita ringette keväällä 2022

4.2.2022

Nyt, jos koskaan, on mainio aika startata uusi harrastus ja tulla karistamaan treenitauon keräämät kuonat ulos kropasta! Ringeten aloittaminen on meillä tehty helpoksi, olitpa sitten minkä ikäinen tahansa. 

Paras päivä lajiin tutustumiselle on sunnuntai. Aamupäivällä mailaan ja renkaaseen pääsevät kaikkein pienimmät yhdessä Ringettekoulun ja F-junioreiden kanssa. Ringettekoulu on suunnattu 4-9-vuotiaille lapsille, ja siellä opetellaan luistelun ja perusliikuntataitojen lisäksi pelaamisen alkeita leikin varjolla. Varusteiksi riittävät luistimet, kypärä ja rento urheiluvarustus.

Ringettekoulu kokoontuu sunnuntaisin Marli Areenalla klo 11-12.

Omat joukkueet tytöille

Jos lapselta löytyy jo luistelutaito ja mahdollisesti myös pientä pelikokemusta jostakin lajista, voi tulla mukaan suoraan joukkueidemme toimintaan. Pienimmät junnumme treenaavat sunnuntaisin yhdessä Ringettekoulun kanssa, joten kynnys loikata mukaan on matala. Yli 10-vuotiaiden lasten vanhemmat voivat olla suoraan yhteydessä joukkueisiimme, joiden yhteystiedot löytyvät joukkueiden omilta sivuilta.

Aikuisetkin pelaa!

Aikuiset ja yli 13-vuotiaat voivat käydä pelaamassa sunnuntaisin harrasteryhmämme Ringettepartion kanssa. Matalan kynnyksen ryhmässä pelaa eri ikäisiä miehiä ja naisia. Ringettepartiossa paino on hyväntuulisella pelailulla, eikä pakollisia omia varusteita ole kuin luistimet, kypärä ja hanskat. Mailoja ja renkaita saa lainaksi hallilta. Ringettepartion vuoro on sunnuntaisin Marli Areenalla klo 18-19. HUOM! Viikolla 6 vuoroa ei ole. 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

ringettekoulu@turunringette.fi
toimisto@turunringette.fi