Aloita ringette syksyllä 2022

2.9.2022

Turun Ringeten joukkueet ja harrasteryhmät aloittavat toimintansa elo-syyskuun vaihteessa. Juniorijoukkueet aloittavat harjoittelunsa viikolla 33 ja naiset, Ringettekoulu ja Ringettepartio viikolla 35. Kaikkiin joukkueisiin ja ryhmiin mahtuu vielä harrastajia. Juniorit harjoittelevat Varissuon jäähallissa, naiset, Ringettekoulu ja Ringettepartio Kupittaalla.

Juniorijoukkueita on seuraavissa ikäryhmissä:

Kaikki juniorijoukkueet osallistuvat Lounais-Suomen aluesarjoihin, ja niissä pääsee pelaamaan ja harjoittelemaan tyttöjen omissa joukkueissa. Kaikissa joukkueissamme on vankalla pelaajataustalla varustetut, koulutetut valmentajat. Olemme saaneet lasten ja nuorten toiminnastamme myös Valon Tähtiseura-tunnuksen.

Harjoitusajat ja lisätietoja joukkueiden toiminnasta voi kysellä kunkin joukkueen joukkueenjohtajilta tai valmentajilta. Kannattaa lähteä rohkeasti mukaan, jos vauhdikas jääpelaaminen tuntuu vähänkään kiinnostavalta!

Naisten harrastejoukkue osallistuu Lounais-Suomen aluesarjaan ja harjoittelee Kupittaalla kahdesti viikossa. Porukka koostuu runsaalla pelikokemuksella varustetuista pelaajista, joten toimintaan osallistuvilla pitää olla vankka pelaajatausta.

Ringettekoulu ja Ringettepartio ovat suunnattuja uusille ringeten harrastajille tai pelaajille. Ringettekoulu on suunnattu 4-9-vuotiaille lapsille ja jäälle ovat tervetulleita mukaan myös vanhemmat ja sisarukset. Ringettepartio tarjoaa harrastusmahdollisuuden 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille ringetestä kiinnostuneille. Ryhmässä on sekä vasta-alkajia että kokeneempia pelaajia, myös miehiä. 

Lisätietoja ringeten harrastamisesta Turussa voit kysyä myös osoitteesta toimisto(a)turunringette.fi