Kevään Ringettepartio-jäät alkavat 2.2. Kupittaalla

15.1.2020

Tule pelaamaan ringetteä ja treenaamaan luistelua hyvällä fiiliksellä! Kivassa porukassa hikoilu on hauskempaa ja kunto kohenee huomaamatta, muista hyvinvointivaikutuksista puhumattakaan.

Ringetteviikko käynnistää pitkään odotetun Ringettepartio-jään Kupittaan Juissi Areenalla sunnuntaisin 2.2.-8.3.2020 klo 12.45-13.45. Jäälle ovat tervetulleita kaikki yli 13-vuotiaat ringetestä kiinnostuneet. Vuorolla harjoitellaan luistelua ja pelataan ringetteä osallistujien taito- ja tahtotason mukaan. Mikäli kiinnostusta riittää, vuorot saattavat jatkua pidemmällekin kevääseen.

Mitä tehdään?

Harjoitellaan luistelua: potkua, liukua, potkun palautusta, teränkäyttöä ja erilaisia temppuja. Treenataan ringettetaitoja: syöttöä, laukausta, joukkuepelaamista. Pelataan ringetteä!

Juuri sinun kannattaa tulla!

Ringettepartio-jää on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia luistelemaan ja pelaamaan ringetteä pilke silmäkulmassa. Jäiden sisältö räätälöidään osallistujien mukaan niin, että edistyneemmät voivat pelata omana porukkanaan ja luistelutreenistä kiinnostuneet voivat rauhassa kurvailla omia treenejään. Elikkäs, jäälle voivat tulla ne, joilla ei ole mitään luistelutaustaa, mutta myös ne, joilla on alla omia pelivuosia ja luistinjalkaa hiukan taas kutittelisi.

Ringettepartio lisää hyvinvointia

Luistelu kehittää ja pitää yllä isojen lihasten voimaa ja tasapainoa. Jäällä sujutellessa pakarat, reidet ja pohkeet kehittyvät ja keskivartalo pitää paketin kasassa. Luistellessa kehittyvät niin tasapaino, koordinaatio, rytmikyky, lihasvoima kuin kestävyys ja pelatessa sykekin nousee ihan uusille tasoille. Liikkuessa endorfiinit hyrräävät ja hyvä olo jatkuu vielä pitkään jään jälkeenkin.

Miten mukaan?

Ringettepartio-jäille voi osallistua, kun on maksanut Turun Ringeten jäsenmaksun, joka on 30 euroa. Maksutiedot saa mukaan ensimmäisellä käyntikerralla. Mukaan tarvitaan luistimet (ei ole väliä, millaiset) ja kypärä. Toki, jos varusteita haluaa ottaa enemmän mukaan, se on sallittua. Mailoja ja renkaita saa lainaksi paikan päältä.  Lisäksi suosittelemme vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ottamista kaiken varalta.

Minne lapset?

Koska haluaisimme, että mahdollisimman moni pääsisi mukaan maailman nopeimman jääpelin pariin, olemme järjestäneet vuoron ajaksi lapsille ohjattua toimintaa saliringeten, liikuntaleikkien ja motorisia perustaitoja kehittävien harjoitusten muodossa. Ringettepartion aikainen toiminta on ohjattua ja lapsille maksutonta.

Aloita uusi vuosikymmen uuden harrastuksen parissa ja tule rohkeasti kokeilemaan!

Voit ilmoittaa tulostasi ennakkoon osoitteeseen toimisto@turunringette.fi, mutta mukaan saa tulla ilman erillistä ilmoittautumistakin. Samasta osoitteesta tai somekanavistamme voi myös kysellä lisätietoja!