Liikuntaleikkikoulu jatkuu 6.9. alkaen

29.8.2019

Keväällä ensimmäisen kerran startannut Turun Ringeten Liikuntaleikkikoulu saa jatkoa tällä kaudella. Tällä kertaa toiminta-aika on koko kauden 2019-2020. Ensimmäisen kerran Liikkarin merkeissä kokoonnutaan perjantaina 6.9. klo 18-19. Runosmäessä Luolavuoren koulun Piiparinpolun yksikössä (Piiparinpolku 3, 20360 TURKU).

Liikkari on suunnattu 4-6-vuotiaille tytöille ja pojille ja siellä harjoitellaan perusliikuntataitoja leikin varjolla. Liikkarin hinta on 80 euroa koko kaudelta. Se sisältää ohjatun toiminnan lisäksi Liikuntaleikkikoulu-passin sekä vinkkivihon lasten liikkumiseen kotona. Ringettekoululaiset voivat osallistua Liikkariin 40 eurolla. Lapsella pitää olla toimintaan osallistuessaan voimassa oleva vakuutus. Mukaan tarvitaan liikuntavarustus ja vesipullo. 

Ryhmään mahtuu 12 lasta. Mukaan mahtuu vielä, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita, joten riittää, että saapuu ajoissa paikan päälle. 

Toiminta perustuu Olympiakomitean suunnittelemaan Liikuntaleikkikoulu-konseptiin ja se kehittää monipuolisesti lapsen motorisia perustaitoja. Ohjelmassa on mm. perusliikuntataitojen harjoittelua, temppuilua, palloilua ja tasapainoilua. Joka neljännelle kerralle aikuiset ovat tervetulleita mukaan liikkumaan lasten kanssa. Tarkemman ohjelman saa mukaan tulemalla mukaan toimintaan.