Liikuntaleikkikoulu käynnistyy tammikuussa

20.12.2018

Turun Ringette käynnistää lasten Liikuntaleikkikoulun 9.1.2019 alkaen keskiviikkoisin Luolavuoren koulun Piiparinpolun yksikön liikuntasalissa (Piiparinpolku 3, 20360 TURKU) klo 17-18. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 4-6-vuotiaat lapset.

Toiminta perustuu Olympiakomitean suunnittelemaan Liikuntaleikkikoulu-konseptiin ja se kehittää monipuolisesti lapsen motorisia perustaitoja. Kevään ohjelmassa on mm. perusliikuntataitojen harjoittelua, temppuilua, palloilua ja tasapainoilua. Joka neljännelle kerralle aikuiset ovat tervetulleita mukaan liikkumaan lasten kanssa. Tarkemman ohjelman saa mukaan tulemalla mukaan toimintaan.

Kevätkauden hinta on 60 euroa. Turun Ringeten ringettekoululaisille hinta on 30 euroa. Hinta sisältää ohjatun toiminnan lisäksi Liikuntaleikkikoulu-passin sekä vinkkivihon lasten liikkumiseen kotona. Lapsella pitää olla toimintaan osallistuessaan voimassa oleva vakuutus. Mukaan tarvitaan liikuntavarustus ja vesipullo. 

Ryhmään mahtuu 12 lasta. Mukaan mahtuu vielä, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita, joten riittää, että saapuu ajoissa paikan päälle.