Turun Ringette ottaa kaikissa tapahtumissa käyttöön koronapassit

11.12.2021

Turun Ringette ottaa AVI:n ja Turun kaupungin liikuntapalvelujen ohjeistuksien mukaan kaikissa tapahtumissaan käyttöön koronapassit. Näin pyrimme pitämään yhteiset harrastukset ja harrastuspaikat turvallisina, sekä harjoitukset ja pelit käynnissä pahenevasta tautitilanteesta huolimatta. 

Koronapassi tarkistetaan kaikilta yli 16-vuotiailta tapahtumien yhteydessä. Passi edellytetään myös henkilöiltä, jotka tulevat itse sisätiloihin tuodessaan lapsia harjoituksiin. Joukkueet tiedottavat vanhempia ja vastustajia erikseen passien tarkastuksesta.

Ohjeet koronapassin lataukseen:

Pyydämme lataamaan koronapassin valmiiksi ennen halleilla käyntiä. Passia edellytetään kaikilta yli 16-vuotiailta. Henkilöllisyys tulee todistaa tarvittaessa. 

  • Lataa koronapassi etukäteen Omakannasta osoitteesta kanta.fi. Tallenna/tulosta tiedosto tai ota siitä kuvakaappaus kännykkääsi.
  • Passi on käytännössä sivulla näkyvä nimesi ja QR-koodi sekä henkilöllisyystodistus.
  • Passin voi joko tulostaa tai näyttää mobiililaitteelta.
  • Passi tarkastetaan liikuntapaikalle saapuessasi.
  • Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Koronapassi on otettu käyttöön yli 16-vuotiailla valtaosassa Turun kaupungin palveluita ja yleisötapahtumissa. Kaupunkilaiset saavat apua passin lataamiseen ja tulostamiseen. Katso lisätiedot turku.fi/koronapassi.

AVI:n yleisötilaisuuksia ja liikuntapaikkoja koskeva määräys AVI tiedote 9.12. on voimassa Varsinais-Suomessa 10.12. –31.12.2021. 

Lue lisää aiheesta: