Tutustu seuratoimintaan #seurasydän-viikolla

22.8.2020

#Seurasydän kutsuu mukaan syyskuussa  –  Seurapaitapäivää juhlitaan tiistaina 29.9.

Olympiakomitean Seurasydän-kampanja nousee jälleen liputtamaan seuratoimintaa ja seurojen tarjoamaa yhteisöllisyyttä syyskuussa.  Kaikkien lajien yhteistä seurapaitapäivää juhlitaan tiistaina 29.9. Tuu mukaan!

Joukkueet ovat kesän ja alkavan syksyn mittaan päässeet starttaamaan toimintaansa, vaikka melko lailla poikkeuksellista aikaa elelläänkin.  Ringettekoulu ja aikuisten harrastetoiminta starttaavat seuraavina syyskuussa.

Liity Turun Ringetteen – juuri sellaisena kuin olet

Yhteisöllisyys on yksi suomalaisen seuratoiminnan kantavista  voimista ja tänä vuonna ehkä tärkeämpää kuin koskaan. Turun Ringette on tarjonnut sadoille lapsille ja aikuisille mahdollisuuden harrastaa maailman nopeinta jääpeliä Suomen Turussa. Jos haluat olla mukana jatkamassa seurakulttuuria tulevaisuudessakin, liity jäseneksi tänä syksynä ja tule mukaan harrastamaan!

Seurasydän-kampanjan aikana tuomme esiin meidän toimintaamme ja pyrimme herättelemään erityisesti teitä, jotka jo tunnette toimintaamme, mutta myös teitä, jotka olette ensi kertaa tekemisissä meidän ja ringeten kanssa.

Seuratoiminta tutuksi harrastusviikolla

Yhdistysten ja koulujen yhteistä valtakunnallista harrastusviikkoa vietetään myös syyskuussa (7.-13.9).  Viikon alussa, 6.9. starttaa syksyn Ringettekoulu ja samalla myös aikuisten ja yli 13-vuotiaiden harrasteryhmä Varissuolla klo 17.45-18.45.  Lisätietoa molemmista on luvassa piakkoin.

#Seurapaitapäivää juhlitaan tiistaina 29.9.2020

Syksy huipentuu yhteiseen Seurapaitapäivään tiistaina 29.9., jolloin kaikkia kannustetaan pukemaan töihin, kouluun ja menoihin oman seuran pelipaita, verkkarit tai fanipaita – tai muuten vaan sonnustautumaan seuran väreihin. Silloin siis sini-puna-valkoista päälle kouluun ja töihin. Ja antakaahan kuulua itsestänne myös somessa #seurasydän #seurapaitapäivä #turunringette #liityseuraan @turunringette

Olympiakomitea, lajiliitot, liikunnan aluejärjestöt ja urheiluseurat haluavat yhdessä liputtaa seuratoimintaa #seurasydän-kampanjan avulla . Seurasydän kuvastaa rakkautta omaa seuraa kohtaan ja kertoo siitä, mitä kaikkea hyvää seuran ihmiset ympärilleen luovat. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään. ​ Kampanja huipentuu #seurapaitapäivään tiistaina 29.9.2020. Kutsumme ihan jokaisen teistä mukaan!